Et møde med det metafysiske hjerte

Periode: 15.6.24 – 22.9.24 http://www.silkeborgbad.dk Græsset er grønnere, der hvor jeg vander hjertet I dette værk inviteres publikum med ind i feltet mellem det håndgribelige og det uhåndgribelige menneskelige hjerte. Jeg lægger op til dialog, interaktion og refleksion med afsæt i mine personlige oplevelser og tilgange til temaet. Igennem længere tid har jeg samlet data…

Grønland – verden er, som vi tænker den

”Grønland – verden er, som vi tænker den” er et fondsstøttet kunstprojekt om ”Grønlandskhed og udfordringer” med bog og vandreudstilling. Et projekt med deltagelse af 20 personer, der oplever sig som grønlandske, hvor de er portrætteret i både bog og udstilling.

Projektet sætter fokus på identitet og selvforståelse – og projektet undersøger og belyser hvor bevæger ”Grønlandskheden sig hen”?

Projektet har igennem otte år været på Nordisk vandreudstilling både på Grønland, Island, Færøerne, Tyskland og Danmark.

Open Heart

Kunstprojekt ”Open Heart” udforsker noget som kan mærkes vigtigt, vedkommende og ikke lige er at se – nemlig relationen til vores eget og hinandens hjerte. Open Heart inviterer til at stimulere både krop, sanser og intellekt med fokus på hjertets kapacitet og kvaliteter.
Projektet er inspireret af forskning om hvad hjertet også kan udover at være en fysiologisk pumpe og er inspireret af og med bidrag fra 400 mennesker bestående af børn, unge, voksne og seniorer, der forholder sig til temaet. Projektet bevæger sig mellem kunst, kultur, naturvidenskab og den mere udefinerbare ”hjerteenergi”.