linda-riber-profil

Linda Riber

Jeg er optaget af “at give” via min kunst og mine kunstprojekter. Jeg mener kunst er til refleksion og kan bidrage til at udvide vores bevidsthed som mennesker. Kunst er at skabe og genkende noget du ikke har set før – og kunst inviterer os til at tale om det der opleves vigtigt og vedkommende.

I mine kunstprojekter kan jeg godt lide at samarbejde og inddrage andre undervejs i projektets proces udvikling. Aktuelt er jeg i gang med at forberede lyd og video installationer til en kommende udstilling omkring min personlige tilgang til det metafysiske hjerte. Se gerne mere her: https://linda-riber.dk/nuvaerende-projekter/

Jeg er medlem af Billedkunstnerens Forbund (BKF) og har mange udstillinger bag mig – både her i Danmark og udlandet. Jeg har tidligere arbejdet med et andet stort fondsfinaniseret kunstprojekt om ”Grønlandskhed og udfordringer” med bog og vandreudstilling. Et projekt med deltagelse af 20 personer, der oplever sig som grønlandske og de er portrætteret i både bog og udstilling.

Udstillingen har gennem otte år været på Nordisk vandreudstilling på Grønland, Island, Færøerne, Tyskland og Danmark. Jeg har derudover også illustreret til børnebog og udgivet 7 frimærker for Post Greenland.

Jeg har en del erfaring i afholde oplæg og kreative workshops – både for børn, unge og voksne og jeg nyder meget det interaktive møde i kreativ procesudvikling.

Jeg har også en sundhedsfaglig baggrund som ergoterapeut, og er projektleder uddannet med tilknytning til Sundhedshus Svendborg.

Privat bor jeg sammen med min mand Martin på Thurø – og vi er så rige at have to dejlige voksne børn. Som menneske er jeg meget glad for naturen, kultur, at være fysisk aktiv, være i indre ro og fordybe mig i litteratur der relaterer sig til ”Det der er større end os selv” – herunder spiritualitet, videnskab, kultur, kulturel sundhed og alt det der kan berige af stort og småt i hverdagen.