Det siger deltagerne om at deltage i workshops

Helle:
Skynd dig at melde dig på, hvis det klinger for dig – det bliver kun større.


Thomas:
Noget i mit hjerte sagde, at det der skal jeg deltage i.
Det har været spændende at møde andre, hos hvem der også har været fokus på hvad hjertet gemte på. Jeg vil opfordre andre til deltage for at få en større forståelse for hvad hjertet også er – og gå ind i det med nysgerrighed og åbent sind.

 

Kirsten
På Thurø, en solskinssøndag sidst i oktober, begav jeg mig, med glade sommerfugle i maven og til fods, ud på en lille opdagelsesrejse fra min bolig på øen til en anden, for mig ukendt adresse, på selv samme ø. Nemlig til Atelier Riber. Der, hvor billedkunstneren Linda Riber havde inviteret til en workshop med titlen OPEN HEART. Og, hvilket møde!!! Linda er en gudsbenådet, kærlig, empatisk, humoristisk og inspirerende guide. Hun førte os på smukkeste vis gennem dagens temaer: Forskning og teori om hjertets magiske formåen. Men mest det punkt, der hed: Hjerte eksperimentarium.

Til jer, der har lyst og nysgerrighed til at gå på opdagelsesrejse i hjertets univers, kan jeg varmt anbefale denne workshop. Det, der skete for mig, løftede så meget, at dette, mit lille digt på dagen, så dagens lys:

Dengang mit hjerte dryppede tårer
forsvandt min modstand og kontrol.
Den bløde rytme indtog mit univers

 

Susanne:
Tusind tak for en dejlig eftermiddag med skønne hjertevarme kvinder

Din workshop “Open Heart” er så fin i sin essens – du skaber et unikt og trygt rum, hvor det er muligt at kontakte sit hjerte – og høre dets budskaber. Derudover deler du også viden og fakta om hjertets fysiske egenskaber. Hjertet er meget mere end en pumpe. Hvor ville verden være smuk, hvis alle mennesker på denne jord, turde lytte, handle og sætte sig selv fri – gennem hjertet.
Jeg håber, din udstilling og dine workshops når bredt ud til mange mange mennesker. Det er nemlig det, verden har brug for”.

 

Jenny:

Jeg fik lyst til at deltage, fordi det lød som noget meget nyt og anderledes for mig. Da jeg jo altid kun har set hjertet som et organ der skulle holde os i live, og som hvis det fejlede noget, kunne hjælpes/helbredes med medicin – og så kom du med en helt ny og spændende vinkel, så det gjorde mig nysgerrig.
Jeg synes det har været meget lærerigt og spændende. Nogen ting har virkelig været en øjenåbner, og lært mig en del. Altså alt vores snak om hvad hjertet kan, ud over at pumpe. Det har jeg aldrig tænkt over før. 

Jeg vil gerne opfordre andre til at være med, og jeg vil sige til dem: ”At hvis de tænker, at det ikke er noget for dem, så skal de prøve, for det er en helt speciel, spændende og anderledes verden”.

Mette:
Tusind tak for en skøn workshop i dag. Meditation, kreative processer og facts. Hvor er du en fantastisk kursusholder.


Anne:

”At deltage på Lindas Open Heart workshop var en stærk, smuk og berigende oplevelse. Linda er en erfaren, varm og meget dygtig workshopleder. På kun en eftermiddag får Linda formidlet sin store forskningsbaserede viden om hjertets intelligens – og evner at guide enkelt, let men dybt. Det er stærkt at opleve, hvor enkelt det er at kontakte min indre visdom som bor i hjertet. Og fantastisk at have fået et værktøj, der virker, løfter, beriger og skaber glæde og dyb ro. Tusinde tak Linda.
Jeg kan på det varmeste anbefale Open Heart workshoppen”.


Peter:

Se og kom med !!!
Er du en åben type, så vil du helt sikkert kunne give en masse og også suge en masse ind. Er du måske mere tilbageholdende, så vil det også være værdifuldt, for eftertænksomhed ligger jo også i hjertet. 😉

Linda har som workshopleder en sød ærlig stil – og en positiv og fantastisk naturlig uspoleret hjertelighed. Man føler sig velkommen, hørt, tryg og i gode hænder hos Linda Riber.